featured slider not working

CodeVibrant Forums News Vibrant featured slider not working

This topic contains 14 replies, has 3 voices, and was last updated by  codevibrant 1 year, 1 month ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #429

    enang
    Participant

    hi
    I am using new vibrant and the feature slider is not working. Please help

    #431

    codevibrant
    Keymaster

    Hello there,

    Can you please provide us your website URL which makes us easy to find out your problems.

    Thanks,

    #432

    enang
    Participant

    here is my site https://chatgrouperdc.com/

    #433

    codevibrant
    Keymaster

    Hello there

    Your site is under maintenance.

    http://prntscr.com/j45hfz

    Thanks,

    #434

    enang
    Participant

    Hi
    Maintenance mode disabled.

    Thanks

    #435

    codevibrant
    Keymaster

    Hello there,

    I think you miss a setting of the homepage where widget area is display. So please follow the steps from here.
    https://docs.codevibrant.com/news-vibrant/#!/homepage_settings

    Thanks,

    #436

    enang
    Participant

    Hi Keymaster,

    Perfectly right. My Bad.

    Thanks

    #437

    codevibrant
    Keymaster

    Hi

    Great to hear that issue was fixed.

    It will be great if you review our theme in the following link:
    https://wordpress.org/support/theme/news-vibrant/reviews/?filter=5

    Thanks 🙂 !

    #516

    e36Alex
    Participant

    hello,

    it seems like i got a similar problem. all the widget-areas under the main-menu dont work – the widgets simply dont appear.
    of course, i created two static pages and selected them in the customizer – but no way!
    the widget areas above the main menu are working like a charm.

    i cant send you the link to my homepage, because at the moment i am using another theme and the site is live.

    do you have any ideas and can help me?

    thank you very much,
    Alex

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  e36Alex.
    #518

    e36Alex
    Participant

    sorry, one more information: the breaking news (below main menu) are working fine.

    #519

    codevibrant
    Keymaster

    Hello there,
    Still, there was a problem in your website? if yes please provide us your website URL.

    Thanks,

    #520

    e36Alex
    Participant

    hello,

    my website is running on a different theme now – i tried your theme on a local configuration, so i cant provide you an url.
    which are the points i should check in my configuration? of course, i already studied the doc.

    thanks

    #521

    codevibrant
    Keymaster

    Hello there,

    I think you miss the settings of homepage http://docs.codevibrant.com/news-vibrant/#!/homepage_settings and settings of the widget in widget area http://docs.codevibrant.com/news-vibrant/#!/homepage_widget_sections

    Here is a screenshot of the widget and its widget area.

    View post on imgur.com

    Thanks,

    #522

    e36Alex
    Participant

    Hi and thanks for your reply!

    no, the settings arent missing – i tried out the different types of widgets at the different widget areas – even if i take cv-widgets oder standard wordpress-widgets: they are not shown.

    i created a second online test-installation you can have a look at:

    Home

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  e36Alex.
    #528

    codevibrant
    Keymaster

    Hi @a36Alex

    Your second online test-installation site was not loading.

    Thanks 🙂 !

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

You must be logged in to reply to this topic.